Ekstern bogholder

Kører du med manuelt bogholderi i din virksomhed i øjeblikket, og ønsker du i stedet et digitaliseret bogholderi, kan du spare mange af bogholderens timer, hver eneste uge.

Som ekstern bogholder laver vi regnskaber for både store og små virksomheder og står for betalinger, fakturering, moms, bankafstemning og generel økonomistyring.

Konsulent og digital omstilling

Det skaber stor værdi for virksomheder at få implementeret digitalisering og automatisering løbende i de arbejdsflow, de kender.

Vi tager den digitale omstilling i jeres tempo.

Vi er motiveret for at gøre omstillingen så nem og overskuelig som overhovedet muligt, så I kan effektivisere og optimere jeres økonomifunktion og -styring.

Workshops

Vi tilbyder også workshops, der især er målrettet startups og mindre virksomheder, der primært står for bogholderiet selv.

Gennem vores workshops lærer du at starte det digitale bogholderi og den automatiserede administration korrekt op. Den rette opstart kan spare din virksomhed for mange timers ekstra, unødvendigt arbejde og i sidste ende betyde, at du kan spare penge på dine revisionsregninger efterfølgende.