Mit navn er Trine Spliid. Jeg startede som selvstændig digitaliseringskonsulent og bogholder i juni 2022. Gennem Prooptimize hjælper jeg virksomheder med at digitalisere deres arbejdsprocesser, så de kan spare tid og penge på manuelt arbejde, som kan klares digitalt i stedet.

Erfaring

Fra 2015 og frem til juni 2022 arbejdede jeg som økonomiansvarlig i tre større virksomheder, og de seneste tre år har jeg derudover arbejdet som freelancekonsulent for en række virksomheder.

Jeg har tidligere arbejdet i en software-virksomhed og har derigennem oplevet den værdi, digital omstilling skaber for virksomhederne.

Værdier

Jeg vil gerne være med til at forandre virksomheders administrationer og bogholderi, så arbejdsprocesserne bliver smartere. I forbindelse med digital omstilling sørger jeg for, at der i samarbejde med kunden bliver skabt en vedvarende, positiv ændring i arbejdsgange og tidsforbrug.

God og præcis service!

Meget tilfreds med Bogholdets service! Vi kommer klart tilbage…

Jesper Johansen

God Service

Jeg fik hvad jeg bad om. Til tiden og med en god tone. Super fint arbejde og service 🙂

Morten Storgaard Mortensen

Kunde: #342406

De har været gode fra start. Har altid haft en god dialog med dem. God ansvarsfordeling. Hvis I skal have et udviklingspunkt, så skal I være hurtigere til at komme retur på mine mails.

Sonny

Kunde: #340106

Lokalitet er god. Enormt venlige og dygtige. God til at forklare tingene.

Aneta Jensen

Kunde: #338215

Generelt dygtige folk. Savner mere opfølgning, men det er nok mig der stiller anderledes krav generelt. Små justeringer, så rammer de også et 5-tal

Sabr